Лабораторні дослідження
Алкогольні вироби

Алкогольні вироби

Алкогольні вироби

Ми аналізуємо

Integration icon

Горілки

Integration icon

Коньяки

Integration icon

Пиво

Integration icon

Вино

Integration icon

Слабоалкогольні напої

Показники

Серед досліджуваних показників можна виділити такі групи

Показники якості:

- Органолептичні випробування (прозорість, смак, аромат);
- Міцність напою;
- Альдегіди, сивушні масла, естери, метиловий спирт;
- Лужність;
- Титровані кислоти;
- Цукри;
- Сухі речовини;
- Колір пива;
- Загальний та приведений екстракт;
- Масова частка діоксиду вуглецю газованих напоїв.

Показники безпеки:

- Сірчиста кислота (загальна і вільна);
- Токсичні елементи (ртуть, миш'як, мідь, свинець, кадмій, цинк, залізо);
- Консерванти (бензоат натрію, сорбати);
- радіонукліди (цезій-137, стронцій-90).
Переваги

Чому обирають нас?

Integration icon

Компанію визнано найкращою у своїй сфері

КВЕД Технічний контроль та аналіз
Integration icon

Понад 5000 задоволених клієнтів по всьому світу

Надаємо послуги в більш ніж 100 країнах
Integration icon

80% співробітників працюють у цій сфері понад 7 років

Залучено найкращих фахівців країни
Наші контакти

Звʼяжіться з нами

Наша команда буде рада вам допомогти.