Лабораторні дослідження
Лабораторний аналіз меду

Лабораторний аналіз меду

На сьогоднішній день мед продовжує залишатися корисним і затребуваним продуктом. Однак для осіб, які страждають на алергію, мед та інші продукти бджільництва, навіть високоякісні — один із найчастіших алергенів. Крім того, слід уникати фальсифікованого (неякісного меду), оскільки підробка цього продукту широко поширена.
Analysis of honey
Для визначення якості важливо знати вміст сахарози, гідроксиметилфурфуролу (ГМФ), води,  амінокислоти проліну  та діастазне число. Для визначення типу меду проводиться пилковий аналіз.

Основні показники якості:
- масова частка сахарози
- масова частка відновлюваних сахарів
- гідроксиметилфурфурол;
- діастазне число
- масова частка води
- пролін
- кислотність

Основні показники безпеки:
– вміст токсичних елементів: свинець, кадмій, миш'як;
– вміст пестицидів:  ДДТ, гексахлоран;
– радіонукліди (цезій-137 і стронцій-90).
Переваги

Чому обирають нас?

Integration icon

Компанію визнано найкращою у своїй сфері

КВЕД Технічний контроль та аналіз
Integration icon

Понад 5000 задоволених клієнтів по всьому світу

Надаємо послуги в більш ніж 100 країнах
Integration icon

80% співробітників працюють у цій сфері понад 7 років

Залучено найкращих фахівців країни
Наші контакти

Звʼяжіться з нами

Наша команда буде рада вам допомогти.