Зернові культури
Пшениця (зерно), овес, ячмінь, гречка, кукурудза, рис
Олійні культури
Соняшник, ріпак, льон, коріандр, гірчиця біла
Бобові культури
Горох, соя, квасоля, люпин, сочевиця, нут
Аналіз харчових продуктів
Гриби, борошно, чай, цукор, какао, соняшникова олія, олія сої, консерви, томатна паста
Корми та комбікорми
Макуха, шрот соняшнику, комбікорми
Фрукти, ягоди та продукти їх переробки
Яблука, груші, мандарин, абрикос, вишня, виноград, апельсин, лимон, манго, слива
Овочеві культури
Помідори, огірки, капуста, морква
Хімічний аналіз води
Питна вода, технічна вода, очищена вода, природні води, стічні води, природні води, очищена вода
Мікробіологічний аналіз
Мікробіологія води, харчових продуктів, зернових продуктів, овочів, консервної продукції
Посівні якості насіння
Лабораторний аналіз посівних якостей насіння
Аналіз меду
Лабораторний аналіз меду
Показники харчової безпеки
Токсичні елементи, пестициди, мікотоксини
Радіологічні дослідження
Радіологія харчових продуктів і сх продуктів, радіологія дерев'яних виробів
Аналіз повітря
Продукти горіння, леткі неорганічні речовини, леткі органічні розчинники
Аналіз виробів і упаковки, що контактують з харчовими продуктами
Фармацевтична продукція та біологічно-активні добавки